vineri, martie 29, 2024
AcasăLocal BTFanii legendarului Ozzy Osbourne au încă un motiv de bucurie

Fanii legendarului Ozzy Osbourne au încă un motiv de bucurie

Pe numele său adevărat John Michael Osbourne, legendarul solist rock și fondator al trupei britanice de heavy metal Black Sabbath a împlinit la finalul anului trecut vârsta de 70 de ani, dintre care 51 petrecuți în lumea muzicii. Pe lângă albumele lansate împreună cu trupa Black Sabbath, Ozzy Osbourne a vândut peste 100 de milioane de albume ca artist solo, lăsând în urmă hituri nemuritoare precum ’’Dreamer’’,’’Mama, I’m coming home’’sau’’Close My Eyes Forever’’(împreună cu Lita Ford).

Potrivit site-ului https://cazinouri-online-romanesti.ro, una dintre cele mai puternice companii ce furnizează jocuri de cazino în întreaga lume, NetEnt, pregătește lansarea unui nou videoslot cu tematică muzicală, de această data inspirat din cariera lui Ozzy Osbourne. Nu este pentru prima oară când cei de la NetEnt pun la punct un joc de acest gen, în portofoliul companiei existând deja titluri precum Guns N’ Roses (22 ianuarie 2016), Jimi Hendrix (14 aprilie 2016) sau Motorhead (22 septembrie 2016), toate cu un succes fantastic la public. După cum puteți observa, toate cele 3 sloturi muzicale au fost lansate de NetEnt în anul 2016, pentru a sărbători 20 de ani de inovație în materie de conținut pentru cazinouri.

Referitor la noul slot ce urmează să fie lansat în cursul acestui an, iată ce a declarat Bryan Upton, director Game Products la compania Netent, conform aceluiași material publicat pe cazinouri-online-romanesti.ro :

“Nu există rockstar mai mare, mai cunoscut sau mai carismatic decât Ozzy Osbourne. Mulțumită personalității sale impunătoare și a contribuției incredibile aduse industriei muzicale, Ozzy și-a dezvoltat o bază loială de fani de-a lungul a peste 50 ani – abia așteptăm să le aducem acest joc.”

Născut într-o familie cu 6 copii, la Aston, Marea Britanie, John s-a ales cu porecla Ozzy în timpul școlii generale, perioadă în care acesta avea mari deficiențe de vorbire, așa că nu este de mirare faptul că a părăsit școala la 15 ani, pentru a se angaja ca muncitor în construcții, apoi mecanic auto și instalator. Tot în acea perioadă, Osbourne a petrecut o lună și ceva la pușcărie, fiind acuzat de furt dintr-un magazin de haine. Ceea ce a urmat este deja cunoscut de cea mai mare parte a fanilor săi. O viață plină de succes dar și abuzuri de tot felul, la care extrem de puține persoane ar fi rezistat. După cum putem află dintr-un material publicat pe rock-on.ro, un grup de geneticieni a încercat în anul 2010 să elucideze misterul rezistenței lui Ozzy la numeroasele abuzuri și iată ce a aflat. Gena ADH4, responsabilă cu descompunerea alcoolului, este mult mai puternică la britanic decât în cazul majorității oamenilor și, mai mult, acesta ar avea două versiuni ale genei COMR (catecol-O-metiltransferază), enzimă ce poate deteriora dopamina, epinefrina sau noreprifina.

În cazul în care nu știați, să mai amintim faptul că Ozzy Osbourne era poreclit Medicine Man în anii 80, din cauza faptului că din bagajul sau era nelipsită o valiză plină de droguri. Tot de pe rock-on.ro aflăm că starul heavy metal obișnuia să consume în fiecare zi câte o sticlă de cognac Hennessy, iar la micul dejun cafeaua era înlocuită cu cocaina.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
16 ° C
16.1 °
14.4 °
57 %
12.1kmh
62 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...