19 + eleven =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Sumă enormă rezervată de cea mai mare unitate sanitară pentru a-şi asigura paza în acest an. Nu mai puţin de 100.000 de lei lunar vor fi achitaţi firmei care va câştiga licitaţia, aproape dublu faţă de suma actuală. Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani va încheia un nou contract pentru asigurarea pazei în instituție. Serviciul de pază va fi scos la licitație a doua oară, după ce într-o primă etapă nu s-a înscris nicio firmă.

Contractul va fi pe o perioadă de un an și va avea o valoare de peste un milion de lei pentru zece locații. Potrivit reprezentanţilor spitalului, valoarea lunară este în prezent de 57.000 lei, iar pe un an de zile ajunge undeva la peste 670.000 lei, fără TVA. „Acum intrăm în procedura de licitație, iar după hotărârea de guvern 937 suntem obligaţi să ajungem cu bugetul lunar undeva la 100.000 lei pe lună”, a declarat un reprezentant al Spitalului Județean.

În anul 2017, serviciile de pază au fost câștigate de Dantex Guard Security SRL, care a fost singura firmă participantă la licitație, firmă care în momentul de faţă este în insolvenţă.

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 1,33
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...