sixteen − twelve =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Protestul pentru drumuri se extinde. Astfel, botoșănenii care circulă zilnic pe DJ 294 Mihălășeni – Dângeni și care, de câțiva ani, protestează față de starea proastă a drumului, anunță pentru astăzi o acțiune de solidaritate cu omul de afaceri Ştefan Mandachi. Oamenii vor scoate mașinile pe drumul dintre Mihălășeni și Dângeni și, vreme de 15 minute, vor opri pe avarii. „La ora 15:00. Timp de 15 minute protestăm pe DJ 294 Mihălășeni – Dângeni. Dorim să atragem atenția, pentru a nu știu câta oară, față de starea proastă a drumului DJ 294 Mihălășeni – Dângeni… Ne arătăm solidari cu protestul antreprenorului Ştefan Mandachi. Timp în care vom bea o cafea și vom plânge fiecare cu defecțiunile mașinii cauzate de starea proastă a acestui drum”, se arată într-un mesaj al organizatorilor.

Aflate într-o avansată stare de degradare, accentuată şi de fenomenul de îngheţ-dezgheţ din iarnă, drumurile judeţene au rămas şi fără întreţinere după ce firma Big Conf, controlată de Liviu Conţac şi care a câştigat lucrările de întreţinere şi îmbrăcăminţi asfaltice, a reziliat contractul la sfârşitul lunii ianuarie. În aceste condiţii, Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri a scos din nou la licitaţie acest serviciu, dar lucrările la drumuri nu vor începe mai devreme de sfârşitul primăverii

Judeţul Botoşani are aproximativ 652 de kilometri de drumuri judeţene, din care aproximativ trei sferturi sunt asfaltaţi. Multe sectoare de drum se află însă într-o stare deplorabilă.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...