eight + eight =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Şi agenţii economici botoşăneni au întrerupt activitatea pentru 15 minute, vineri, la ora 15:00. Printre aceştia se numără firmele: Kit Electric, Voronskaya, Madotex Răchiţi, Try Grup Betoane, Stas Mobila, La Strada, Microbuzul, Apetrans, Profi Izo.bek concernul danez JYSK, care are magazin şi în Botoşani, Uvertura Mall, Farmacia Rodica, taximetriştii de la O sută zece.

Angajaţii de la Elsaco şi service-ul Solenyy au blocat circulaţia pe strada Pacea după ce au traversat pe o trecere de pietoni continuu.

În Uvertura Mall tonul la proteste l-au dat angajaţii restaurantul Spartan al omului de afaceri sucevean Ştefan Mandachi. La ora 15:00, aceştia şi-au întrerupt activitatea, iar timp de 15 minute au ţinut în mâini pancarte cu „#şî eu” şi „România vrea autostradă acum”. Angajaţii nu au preluat nicio comandă, ci au adus un monitor unde rula manifestul pentru autostrăzi al patronului lor. De altfel, pe parcursul întregii zile în mall s-a auzit mesajul lui Ştefan Mandachi.

După cele 15 minute de protest, Ştefan Mandachi, care a inaugurat primul metru de autostradă în Moldova, a spus că românii sunt, pentru prima dată după 30 de ani”, uniţi. „Eu nu am trăit niciodată un asemenea moment de solidaritate între toţi românii, fie că fac parte dintr-un partid politic, fie că sunt doctori, avocaţi, fie că au orice altă profesie. Avem o şansă unică să restartăm România acum… Românii sunt pentru prima dată după 30 de ani uniţi. Nu mă voi lecui, nu mă voi linişti, până când nu voi avea autostradă aici, la Suceava, în Bucovina. Nu îmi doresc, nu mi-am dorit şi nu m-am specializat în politică, nu voi face politică, îmi voi duce drumul înainte, idealul meu este să am autostradă de şi nu ar trebui să fie un ideal, ar trebui să fie un lucru normal, decent”, a spus Ştefan Mandachi.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...