three × two =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Comitetul de reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Energie (ANRE) a desemnat furnizorii de ultimă instanţă opţionali care pot livra consumatorilor casnici energie electrică în regim reglementat.

Aceasta înseamnă că un client casnic poate schimba furnizorul de energie tradiţional cu unul dintre furnizorii de ultimă instanţă opţionali din zona sa de reţea, fără a ieşi din piaţa reglementată.

Pentru consumatorii din Moldova, furnizorii de ultimă instanţă opţionali desemnaţi de ANRE sunt: societatea Electrica Furnizare, CEZ Vânzare, Enel Energie Muntenia, Enel Energie şi Getica 95 Com. De asemenea, şi alţi furnizori decât cei clasici au devenit de ultimă instanţă opţionali. Este vorba despre: MET România Energy, Restart Energy One şi Tinmar Energy.

Clienţii casnici care au încheiat un contract negociat cu un furnizor de energie electrică desemnat furnizor de ultimă instanţă obligat sau opţional în zona de reţea în care se află locul de consum, la data de 1 martie 2019, şi care doresc să beneficieze de tarife reglementate pot încheia un contract reglementat numai cu acesta”, spun oficialii ANRE. Aceştia amintesc, în comunicat, că preţurile reglementate pentru populaţie vor române neschimbate de la 1 martie 2019.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...