five × 2 =

A password will be e-mailed to you.

O clădire de lângă fostul cinematograf Luceafărul s-a transformat în pericol public. Semnalul de alarmă a fost tras de o botoşăneancă ce locuieşte în zonă.

”I-am scris domnului primar și am făcut nenumărate sesizări în legătură cu această anexă care se află lângă fostul cinematograf Luceafărul, însă refuză cineva să facă ceva, sau să îmi răspundă cine va fi răspunzător în cazul unei nenorociri. Este un pericol pentru cei care locuim aici și în aceeași locație cu noi se află și un second hand de mobilă. Zilnic trec foarte multe persoane pe lângă această ruină, am copil mic nu se poate jucă în curte din cauza acestei ruine”, a declarat femeia. Potrivit acesteia, clădirea arată ca după un război „cad cărămizi, tabla de pe acoperiş, când bate vântul dă să cadă, este susţinută într-o bară de fier”. „Este normal aşa ceva în secolul XXI? Am o singură întrebare – dacă se întâmplă ceva, cine răspunde? Aştept acest răspuns de doi ani, însă nu l-am primit şi nici nu s-a făcut nimic în evitarea unei nenorociri”, a mai spus ea.

Problema a fost prezentată ieri viceprimarului Marian Murariu.

„Referitor la acea anexă amplasată lângă fostul cinematograf Luceafărul, am făcut verificări la Serviciul Patrimoniu. Această clădire nu aparţine municipiului Botoşani. Le-am transmis colegilor de la Poliţia Locală – Compartimentul disciplina în construcţii să facă verificări pentru a constata la faţa locului despre ce este vorba, pentru a identifica proprietarul şi pentru a-l soma să repare clădirea deoarece responsabilitatea întreţinerii şi reparaţiei clădirii este a proprietarului. Aştept zilele următoare răspunsul scris al poliţiei pentru a vedea foarte clar despre ce este vorba, cine este proprietarul şi pentru a-l soma să repare”, a declarat Marian Murariu.

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 3,25
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...