4 × three =

A password will be e-mailed to you.

Un bărbat de 50 de ani, care dorea să îşi facă dosarul de şomaj a căzut din picioare în urma unui infarct. Incidentul a avut loc luni dimineaţă, în faţa Agenției Județene pentru Ocuparea Forțelor de Muncă (AJOFM), unde bărbatul pur şi simplu s-a prăbuşit din picioare.

Oamenii din zonă au încercat să îi sară în ajutor, însă au observat că bărbatul era inconştient şi au apelat imediat serviciul 112.

La faţa locului a fost trimisă o ambulanţă cu asistent, după care imediat şi cea cu medic. „La faţa locului am găsit pacientul în stop cardio-respirator. S-au declanşat imediat procedurile din protocolul de resuscitare, iar pacientul a răspuns pozitiv, după câteva zeci de minute. A fost transpotat la Urgenţe cu ritm cardiac şi puls, fiind transferat pe secţia de reanimare, prognosticul fiind însă, rezervat”, a precizat medicul Eduard Gurău, din cadrul SJA Botoşani.

Din păcate, la câteva ore după internare, inima bărbatului a cedat din nou, acesta nemaiputând fi resuscitat. Cazul a intrat şi în atenţia Poliţiei, care a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului.

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 3,75
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...