5 + 11 =

A password will be e-mailed to you.

Un bărbat din comuna Frumuşica riscă să rămână mutilat pe viaţă după ce a fost victima unui accident cumplit. În vârstă de 62 de ani, bărbatul se afla luni în curtea unei vecine, pe care o ajuta la săpat pământul.

Bărbatul folosea o motosapă, pentru a putea lucra mai repede şi mai eficient, însă a ignorat faptul că acest utilaj necesita şi o atenţie deosebită. Într-un moment în care bărbatul a scăpat utilajul de sub control, a alunecat cu piciorul stâng, pe care roţile puternice alte sapei l-au prins în timp ce acesta era în funcţiune. Din cauza puterii mari a motorului, dar şi a şocului, bărbatul nu a reuşit să oprească imediat motosapa, astfel că piciorul i-a fost pur şi simplu sfârtecat şi prins în utilaj.

Ţipetele de durere ale acestuia au alertat-o pe femeie, care a sunat imediat la 112, iar la faţa locului a fost trimis un echpaj de descarcerare al ISU, dar şi echipajul cu medic al SMURD. Bărbatul avea piciorul stâng prins în motosapă, pierzând mult sânge, însă era conștient. Salvatorii i-au eliberat piciorul şi după ce a primit primul ajutor la faţa locului, acesta a fost imediat transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU). „Pacientul prezenta un traumatism complex, cu strivire, la nivelul membrului inferior stâng, piciorul fiindu-i aproape sfârtecat de la genunchi în jos. A fost dus direct în sala de operaţii”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Cadrele medicale vor încerca să îi salveze acestuia măcar o parte din picior, urmând a vedea însă acest lucru în sala de operaţii.

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 3,67
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...