three × four =

A password will be e-mailed to you.

Reprezentanţii Inspectorului Judeţean de Poliţie (IJP) s-au autosesizat în urma publicării unui videoclip pe site-ul www.monitorulbt.ro, iar unul din cei implicaţi a fost sancţionat contravenţional.

Este vorba despre un clip apărut pe data de 6 martie la secţiunea Filmul Zilei, în care trei tineri îşi împart pumni şi picioare fără nicio reţinere în plin centru şi în mijlocul traficului de la intersecţia străzilor Marchian şi Bulevardul Mihai Eminescu. „Ca urmare a apariţiei în mediul online al acelui film, unul dintre participanți a fost identificat şi sancţionat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi se fac cercetări pentru identificarea celorlalţi implicaţi în altercaţie”, a precizat inspectorul Maria Carp, purtător de cuvânt al IJP Botoşani. Incidentul a pornit de la o neacordare de prioritate, două maşini, fiecare pe banda ei, deplasându-se pe Bulevard, dinspre poliţie spre Casa Tineretului.

La ieşirea din sensul giratoriu niciunul nu a vrut să dea prioritate, cele două autoturisme, o berlină şi un SUV fiind aproape să se izbească. Doi pasageri din berlină şi pasagerul din dreapta din SUV au ieşit din maşini şi au început să îşi împartă pumni şi picioare câteva zeci de secunde, după care agresorii s-au urcat în maşină şi s-au făcut nevăzuţi.

Tânărul amendat, pasager în SUV, nu a putut oferi detalii poliţiştilor despre ceilalţi doi impicaţi în bătaie, astfel că Poliţia încearcă să îi găsească şi pe ei.

Apreciază calitatea articolului

6 VOTURI - MEDIE: 3,33
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...