5 − one =

A password will be e-mailed to you.

În perioada 15-17 martie, a avut loc la Iași, Târgul de Turism Vacanţa, organizat de Asociația Națională a Agențiilor de Turism, eveniment dedicat tuturor operatorilor activi din domeniul turismului.

La acest târg a participat şi o echipă botoşăneană care a promovat Cornișa AquaPark & Sports. Standul dedicat promovării Parcului Cornişa a avut o suprafață de 32 de metri pătraţi şi a fost amenajat într-o manieră care a asigurat o bună vizibilitate pentru vizitatori. Elementul de atractivitate pentru turiştii de toate vârstele a fost o canoe, care va putea fi folosită în Parcul Cornişa, pe râul de rafting.

„Pe parcursul celor trei zile de desfășurare a târgului au fost oferite celor 2000 de vizitatori, cu preponderență turiști individuali, familii cu copii, studenți ai facultăților cu profil turistic, aproximativ 5000 de bucăţi de materiale publicitare (broșuri, pliante, hărți, flyere), în scopul de a convinge că și Botoșaniul are o ofertă turistică completă : turism istoric, religios, sportiv și de agrement”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Direcţia de Servicii Publice, Sport şi Agrement.

Parcul Cornişa a mai fost promovat în acest an la Târgul de Turism al României, organizat în perioada 21 – 24 februarie, la Bucureşti.

Apreciază calitatea articolului

5 VOTURI - MEDIE: 4,20
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...