thirteen + 4 =

A password will be e-mailed to you.

Un bărbat în stare gravă a fost preluat, joi, de un elicopter SMURD, care a aterizat la Unitatea Militară 01189. Bolnavul, în vârstă de 63 de ani, a suferit un infarct, iar medicii din Botoșani au decis transferul acestuia la Iași.

Bărbatul a fost adus de dimineaţă de un echipaj medical de pe ambulanţă la Urgenţe după ce acuza dureri în piept şi o stare de slăbiciune. După ce a fost evaluat de medicii specialişti cardiologi, bărbatul a fost diagosticat cu infarct miocardic acut şi s-a solicitat transferul lui imediat la Iaşi, pentru a se încadra în timpul necesar unei intervenţii de specialitate. “Pacientul a fost preluat de la colegii din Urgenţe şi transportat la Unitatea Militară, pentru a fi preluat de elicopter”, a precizat medicul Eduard Gurău, din cadrul SJA Botoşani.

Potrivit medicilor, în astfel de situaţii timpul în care pacientul trebuie să ajungă la Iaşi pentru a primi îngrijiri de specialitate este foarte scurt, iar calitatea drumurilor până la Iaşi face imposibil transportul în siguranţă în astfel de situaţii, în care starea pacientului se poate agrava din cauza trepidaţiilor cauzate de gropile de pe traseu şi de zdrucinături.

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 3,67
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...