16 − 2 =

A password will be e-mailed to you.

O răfuială în scara blocului s-a terminat în arestul poliţiei pentru un tânăr în vârstă de 27 de ani, din municipiul Botoşani. Acuzat de tentativă de omor, Alin G. a fost arestat preventiv astăzi, în baza unei decizii a Tribunalului Botoşani.

Potrivit anchetatorilor, scandalul de la care a pornit totul s-a petrecut ieri seară într-un bloc din municipiul Botoşani când suspectul s-a luat la harţă cu un vecin. Fără să dea de bănuit despre intenţiile sale, tânărul a intrat în apartament şi s-a întors înarmat cu un cuţit, după care l-a înjunghiat pe vecin. Un martor ocular a  sunat imediat la 112, iar la faţa locului au intervenit mai multe patrule de poliţie, dar şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, care l-a transportat la spital pe cel rănit.

Ridicat pentru cercetări, agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în urma anchetei iniţiate procurorii au stabilit că ar fi vorba de o tentativă de omor. „Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean cu o plagă tăiată la gât, lungă  de circa 14 centimetri, şi a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, în prezent fiind în afara oricărui pericol, leziunea nefiind în profunzime”, a precizat Valeriu Chihaia, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Apreciază calitatea articolului

8 VOTURI - MEDIE: 4,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...