15 + 6 =

A password will be e-mailed to you.

Un copil a ajuns la spital după ce a fost lovit în faţă de calul familiei. Din fericire, traumatismele suferite nu au fost foarte grave.

Incidentul a avut loc ieri dimneaţă, chiar în gospodăria părinţilor. Băiatul de 14 ani, din satul Bâznoasa, comuna Lunca, dorea să îşi ajute tatăl la înhămatul calului la căruţă, însă la un moment dat animalul s-a speriat şi a devenit agitat. Copilul se afla chiar în spatele cabalinei, astfel că aceasta l-a lovit cu copita peste faţă, trântindu-l la pământ.

Totul s-a întâmplat sub privirile tatălui, astfel că micuţul a fost imediat luat din preajma animalului, pentru a evita ca acesta să îl lovească iar, după care bărbatul a sunat la 112, cerând ajutorul cadrelor medicale.

La faţa locului a ajuns un echipaj de la Ambulanţă, care i-a acordat copilului primul ajutor, după care l-a transportat la spital. “Pacientul a ajuns în serviciul nostru prezentând un traumatism cranio-facial şi epistaxis, adica o sângerare la nivelul nasului. A fost stabilizat şi echilibrat, urmând a fi şinut sub observaţie din cauză ca a fost lovit la cap”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Medicii spun că astfel de cazuri au loc cel puţin săptămânal, de cele mai multe ori traumatismele fiind din cele mai grave.

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 1,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...