five × five =

A password will be e-mailed to you.

Comisia de sistematizare a circulaţiei a decis ieri ca pe încă o stradă din municipiu să fie sens unic. „Am luat decizia să instituim sens unic pe Aleea Constantin Gane, de la intersecția cu strada Tiberiu Crudu, o arteră de circulaţie care leagă strada Primăverii de strada Pacea (sensul de mers din Primăverii spre Pacea n.r.). Măsura nu se va aplica însă pe tot tronsonul. Am lăsat o porţiune în care cetăţenii riverani pot să circule în ambele sensuri”, a declarat Cosmin Andrei, viceprimar al municipiului şi preşedintele Comisiei de sistematizare a circulaţiei.

Potrivit acestuia, pe celelalte străzi care se intersectează cu acest segment din Aleea Constantin Gane vor fi puse indicatoare care instituie obligativitatea de viraj la stânga, respectiv la dreapta.

Măsura a fost solicitată de preşedintele asociaţiei de proprietari din zonă, care a motivat că pe Aleea Constantin Gane se circulă cu dificultate din cauza maşinilor parcate în zonă. Noile reguli de circulaţie în zonă vor intra în vigoare în câteva zile, după ce muncitorii Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement vor monta indicatoarele rutiere.

Comisia de sistematizare a circulației se întrunește ori de câte ori are de analizat solicitări primite de la cetăţeni sau instituţii. Aceeaşi comisie a decis montarea limitatoarelor de viteză pe mai multe străzi din municipiu.

Apreciază calitatea articolului

5 VOTURI - MEDIE: 3,40
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...