vineri, martie 29, 2024
AcasăLocal BTCum alegi cea mai bună combină frigorifică

Cum alegi cea mai bună combină frigorifică

Majoritatea dintre noi petrecem doar o fractiune din timpul si energia necesara cercetarii si testarii combinelor frigorifice. Intre timp, gama de combine frigorifice continua sa creasca in ceea ce priveste marimea, stilul, configuratia si caracteristicile. De unde sa incepi? Simplifica procesul alegand ceea ce se potriveste mai bine cu bucataria ta, obiceiul pe care-l ai cand faci cumparaturi, si aspectul combinei frigorifice.

Vestea buna este ca exista o combina frigorifica pentru aproape toate bugetele, spatiul si nevoile bucatarului. Astazi, cele mai bune combine frigorifice sunt mai eficiente din punct de vedere energetic decat cele din bucataria ta – datorita tehnologiei de racire mai eficiente si a izolatiei imbunatatite. Acestea fiind spuse, modelele pe care trebuie sa le cauti sunt cele cu eficienta energetica ridicata, ceea ce inseamna ca folosesc cu 20% mai putina energie decat standardele actuale si cu 40% mai putin decat modelele produse cu zece ani in urma.

De ce trebuie sa tii cont cand alegi combina frigorifica

Combinele frigorifice vin intr-o gama de dimensiuni si capacitati. Masoara intotdeauna spatiul in care intentionezi sa pui frigiderul inainte sa faci achizitia. Lasa loc pentru deschiderea usilor, si o distanta de cel putin 2 cm de jur imprejur pentru un flux adecvat de aer.

Rafturi reglabile si containere pentru usi: Aceasta functie ar trebui sa se afle in topul caracteristicilor pe care le cauti. Rafturile si compartimentele pentru usi regleaza functionalitatea interioara, permitand modificari instantanee ale configuratiei interioare, pentru a face loc tortului supradimensionat pentru o zi de nastere, sau a baxului de bautura pentru o petrecere.

Optiunile oferite de producatori sunt vaste. Ofertele variaza de la practice (cutii de usi reglabile) pana la cele de top (centre de divertisment incorporate). Un lucru este sigur: mai multe caracteristici inseamna un pret mai mare. De exemplu, daca ne uitam la top combine frigorifice 2019, majoritatea au dispozitiv de apa si gheata pe usa. Aceasta este una dintre caracteristicile cele mai cautate de clienti. Daca aceasta optiune este utila pentru tine, atunci poti alege o astfel de combina frigorifica.

Cele mai bune combine frigorifice

LG LTCS24223S si LG GBB60PZFZB sunt doua dintre cele mai bune combine frigorifice de pe piata. Acestea au un consum redus de energie si sistem No Frost. Daca vrei un frigider mare, poti economisi bani alegand LG LTCS24223S in locul unui frigider cu doua usi.

Samsung RB31FDRNDSA este una dintre combinele frigorifice cu dozator de apa pe usa, si este la mare cautare. Pe langa aceasta caracteristica, are un comsum redus si panou digital de control. Asadar, aceasta este o alegere foarte buna daca esti in cautarea unei combine frigorifice noi.

Daca vrei o combina frigorifica mai accesibila la pret, dar destul de buna, cu un consum redus de energie si tehnologie NeoFrost, poti alege Beko RCNA400E30ZXP. Aceasta combina frigorifica dispune de un compartiment special, pentru pastrarea prospetimii legumelor, fructelor si verdeturilor, pana la 30 de zile. Cu siguranta, este o alegere potrivita pentru orice bucatarie.

(Publicitate)

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
18.6 ° C
18.8 °
17.7 °
27 %
6.7kmh
24 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
25 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...