9 + two =

A password will be e-mailed to you.

Gregoriana Tudoran, reprezentant al uneia dintre asociaţiile civice ieşene care militează pentru construirea Autostrăzii Iaşi – Târgu Mureş, va candida la alegerile europarlamentare, şefii asociaţiei anunţând că au strâns numărul de semnături necesare.

Conducerea Asociaţiei „Împreună pentru A8” a anunţat, miercuri seară, într-un comunicat, că au fost strânse cele 100.000 de semnături necesare pentru candidatura Gregorianei Tudoran, ca independent, la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Ea îşi va depune candidatura în această după-amiază, la Biroul Electoral Central.

„Peste 100.000 de români susţinem un independent care şi-a asumat să lucreze în Parlamentul European pentru ca, prin construirea de infrastructură, România să se dezvolte. Toţi politicienii care s-au succedat la conducerea ţării ne-au minţit şi ne-au folosit. Moldova s-a săturat să fie minţită. Nu mai vrem să ne reprezinte niciun politician, pentru că ei nu lucrează pentru noi”, se arată în comunicatul Asociaţiei „Împreună pentru A8”.

Gregoriana Tudoran, originară din Iaşi, este licenţiată în economie, ea lucrând la Bruxelles ca şi consultant servicii financiare.

Tudoran este unul dintre fondatorii Asociaţiei „Împreună pentru A8”, care militează pentru construirea autostrăzii Iaşi – Târgu Mureş.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...