Căruţaş mort după o operaţie complicată

0

Bătrânul din Răuseni ajuns la spital în stare gravă după ce a căzut într-o râpă, cu tot cu căruţa, a decedat joi dimineaţă.

Accidentul a avut loc marţi seară, pe un drum de exploatare forestieră, când bătrânul, aflat în căruţă, se întorcea spre casă. La un moment dat, însă, atelajul a nimerit cu o roată în afara drumului de pământ, iar căruţa s-a răsturnat într-o râpă din lateral, prinzându-l pe bărbat sub ea. Acesta a fost găsit de vecini, care au sunat imediat la 112, iar la faţa locului a ajuns o ambulanţă, echipajul acordându-i acestuia primul ajutor, după care l-au transportat imediat la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Supus unor investigaţii amănunţite, bărbatul a fost diagnosticat cu ruptură de splină, multiple fracturi costale şi o hemoragie masivă în cavitatea abdominală, fiind nevoie de o intervenţie chirurgicală imediată. Pe lângă traumatismele grave suferite de acesta, medicii i-au găsit în timpul operaţiei de eliminare a splinei și o tumoră în zona abdominală, pe care, de asemenea, au fost nevoiţi să o scoată. Ulterior, bătrânul a fost internat pe sercţia de reanimare a Spitalului Judeţean, starea lui fiind critică, iar după aproape 24 de ore, inima acestuia acedat, în urma leziunilor grave din tot corpul.

Cazul a intrat şi în atenţia Poliţiei, însă acesta a fost catalogat ca autovătămare, pentru că incidentul nu a avut loc pe un drum public, deci nu a fost accident rutier.

+0 -0
se încarcă...