spot_img
marți, aprilie 23, 2024
AcasăLocal BTSfaturi pentru a avea bani în caz de urgenţă

Sfaturi pentru a avea bani în caz de urgenţă

Cu totii avem intentii bune cand vine vorba de economisit bani. Ne spunem ca vom incepe sa economisim odata ce vom ajunge la o anumita etapa a vietii noastre. Dar, in realitate, vei incepe sa economisesti bani atunci cand vei dezvolta obiceiuri banesti sanatoase, si nevoile viitoare vor deveni mai importante decat dorintele tale curente. Dar nu-ti face griji, nu este atat de coplesitor pe cat suna. Cu cateva modificari in ceea ce priveste prioritatile cheltuielilor, vei incepe sa economisesti in scurt timp.

De ce oamenii nu economisesc bani

Stim cu totii ca trebuie sa economisim, dar majoritatea oamenilor nu strang bani asa cum stiu ca ar trebui. De fapt, studiile arata ca aproximativ 40% dintre oamenii intervievati ar avea dificultati in a acoperi o situatie de urgenta de 2000 de lei. De ce? Pentru ca au obiective concurente. Si cei mai multi dintre noi stim ca in orice situatie de urgenta putem apela la imprumuturi rapide  https://www.banksecrets.eu/ro/.

De multe ori, obiectivul de a economisi bani nu este o prioritate suficient de mare pentru a intarzia achizitionarea noului smartphone, a mesei de bucatarie sau a televizorului. Deci, ne cheltuim banii sau, chiar mai rau, intram in datorii pentru a cumpara cele mai noi dorinte. Aceasta datorie se transforma apoi in plati lunare care controleaza salariile noastre si vietile noastre.

Deci, care este secretul de economisire a banilor?

Poti opri obiceiul de a trai de la salariu la salariu cu un secret simplu: fa un buget inainte de inceperea lunii. Un buget te ajuta sa creezi un plan pentru a vedea unde merg banii, si cat de mult poti economisi in fiecare luna. Nu este niciodata prea tarziu sa iei controlul asupra banilor tai!

Economisirea de bani nu trebuie sa fie un proces greu

Efectuarea unui buget este usoara! Una dintre cele mai grele parti ale bugetarii consta in gasirea a cateva minute libere in fiecare luna pentru a afla bugetul. Timpul este pretios, si cu siguranta esti ocupat, dar folosind o agenda sau o aplicatie speciala pentru buget, poti usura procesul. In mod normal, toate cheltuielile lunare pe utilitati si mancare sunt similare. Tot ce trebuie sa adaugi este cadoul pe care trebuie sa il cumperi pentru aniversarea cuiva, sau suma pe care o cheltui cand vrei sa pleci undeva.

Scapa de datoriile tale

Plata lunara a datoriilor reprezinta cel mai mare obstacol in economisirea banilor. Deci, scapa de acea datorie. Cea mai rapida modalitate de plata a datoriilor este un credit rapid https://ocenbank.pl/, care te ajuta sa cumulezi toate platile. Dupa imprumut, ai o singura rata de platit, de care poti scapa rapid dupa cateva salarii. Apoi, poti plati datoriile in ordine, de la cea mai mica la cea mai mare. Suna intens, dar este vorba mai mult despre schimbarea comportamentului decat despre suma. Odata ce venitul tau nu este legat de platile lunare datorate, poti sa-l utilizezi in cele din urma pentru a face progrese catre obiectivele tale de economisire.

(Publicitate)

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.4 ° C
9.4 °
8.6 °
66 %
1.3kmh
96 %
mar
14 °
mie
20 °
joi
13 °
vin
16 °
sâm
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...