sixteen − 13 =

A password will be e-mailed to you.

Ieri, poliţiştii au organizat o acţiune pe raza localităţilor Săveni, Ungureni şi Ştiubeni, care a avut drept scop prevenirea şi combaterea ilegalităţilor comise în domeniul forestier. Postate pe principalele rute, echipajele de control au verificat 10 autovehicule, iar ca urmare a neregulilor constatate poliţiştii au aplicat şase sancţiuni contravenţionale, valoarea acestora depăşind 13.000 de lei.

Astfel, pe raza comunei Ştiubeni a fost depistat un autovehicul condus de un bărbat din judeţul Suceava, care transporta trei metri cubi de lemn de foc, având avizul de însoţire a mărfii expirat. De asemenea, pe raza oraşului Săveni a fost depistat un alt bărbat, tot din judeţul Suceava, care transporta doi metri cubi lemn de foc, fără a avea aviz de însoţire. „În ambele cazuri, persoanele respective au fost sancţionate contravenţional cu amendă în cuantum de 6.000 de lei fiecare, materialul lemnos fiind confiscat de poliţişti şi predat în custodie unui reprezentant al Cantonului Silvic Zahoreni”, a precizat Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Tot ieri, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 4 Dorohoi au depistat pe drumul judeţean DJ 292 A, pe raza localităţii Broscăuţi, o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 47 de ani, din localitate, care transporta cantitatea de 1,80 metri cubi material lemnos, fără a deţine documente legale. Bărbatul a fost amendat cu 5.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat şi preda în custodie unui reprezentant al Ocolului Silvic Dorohoi.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...