12 − 3 =

A password will be e-mailed to you.

Timp de două zile, pe 9 şi respectiv 10 aprilie a.c., poliţiştii botoşăneni au desfășurat activităţi de informare în vederea reducerii riscului de victimizare în rândul elevilor de la Şcoala Gimnazială nr.10 Botoşani. Activitatea a făcut parte din Programul educaţional naţional ,,Şcoala Siguranţei Tedi”, prin intermediul căruia elevii de clasa I primesc şi îşi însuşesc informaţii utile pentru siguranţa personală.

„Întâlnirile dintre poliţişti şi copii au avut un caracter interactiv, în cadrul cărora cei mici primesc sfaturi cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte atunci când sunt singuri acasă, când se deplasează în locuri aglomerate, precum şi cu privire la măsurile pe care trebuie să le ia atunci când siguranţa le este pusă în primejdie”, se arată într-un comunicat de presă emis astăzi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Polițiștii îi învață pe copii cum să traverseze în siguranță, care sunt regulile de circulație atunci cînd sunt pe role sau biciclete, unde este locul lor în automobil, precum și alte noțiuni de educație rutieră necesare acestei categorii de vârstă.

Activităţile vor fi derulate la nivelul tuturor claselor primare înscrise în campanie.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...