4 + sixteen =

A password will be e-mailed to you.

O ploaie torenţială care s-a abătut ieri asupra nordului judeţului a creat unele probleme în satul Teioasa-Darabani. În urma precipitaţiilor abundente, pe străzile aflate în pantă s-au format torenţi, care au măturat carosabilul.

Întrucât şanţul de pe marginea drumului nu era curăţat, apele au intrat într-o gospodărie şi au inundat subsolul unei case. „A fost o singură solicitare, pentru evacuarea apei dintr-un garaj aflat la subsolul unei locuinţe”, a precizat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Potrivit meteorologilor, sunt aşteptate precipitaţii şi astăzi, dar şi pe parcursul următoarelor două zile, însă cantităţile nu vor depăşi 20-25 de litri pe metru pătrat. Vremea se va răci și va fi predominant închisă. Cerul va fi mai mult noros și pe spații extinse, îndeosebi ziua și în prima parte a nopții, va ploua. Local cantitățile de apă vor fi importante, iar precipitaţiile vor fi însoţite de fenomene electrice. Seara și noaptea vântul va prezenta intensificări din nord-vest.

Temperaturile vor fi apropiate de mediile multianuale ale acestei perioade. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 13 grade, iar minimele vor coborî până spre 8 grade.

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 3,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...