twenty − 3 =

A password will be e-mailed to you.

Captură importantă de ţigări realizată de poliţiştii botoşăneni. S-a întâmplat în noaptea de 9 spre 10 aprilie, când poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, în colaborare cu poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca, au depistat în trafic, pe drumul naţional DN 29, un autoturism cu privire la care existau indicii că transportă ţigarete provenite din activităţi de contrabandă.

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat semnalelor de oprire efectuate de poliţişti, s-a procedat la urmărirea în trafic a vehiculului respectiv. Conducătorul auto şi-a continuat deplasarea pe un teren agricol de pe raza comunei Unţeni, unde a abandonat autoturismul, cu cheile în contact.

„Cu ocazia controlului vehiculului, în interiorul acestuia au fost identificate 13.000 de pachete de ţigarete, de diferite mărci, de provenienţă duty free, în valoare de aproximativ 143.000 de lei, acestea fiind indisponibilizate în vederea confiscării speciale, conform procedurilor în vigoare. Totodată, s-a dispus confiscarea autoturismului respectiv, valoarea acestuia fiind estimată la suma de 23.000 de lei”, a precizat astăzi Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

În cauză se continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz pentru identificarea conducătorului auto şi tragerea acestuia la răspundere penală.

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...