7 + 15 =

A password will be e-mailed to you.

Edilii botoşăneni au demarat astăzi o campanie mult aşteptată de botoşăneni. „Astăzi am demarat acţiunea de ridicare a autoturismelor abandonate pe domeniul public, împreună cu colegii de la Poliţia Locală şi Direcţia Edilitare. Am afişat somaţii pe autovehiculele abandonate şi vom trimite notificări posesorilor la domiciliu, sau sediu. Acţiunea va continua până când curăţăm oraşul de maşini abandonate!”, a anunţat Cosmin Andrei, viceprimar al municipiului.

Potrivit edilului, proprietarii maşinilor pe care au fost puse astăzi somaţii au la dispoziţie zece zile să le ridice de pe domeniul public. În cazul în care nu se vor conforma, vor primi acasă notificări, iar, în final, maşinile vor fi ridicate de echipele Eltrans.

Cosmin Andrei a apreciat că în aproximativ trei săptămâni, termen legal preluat din lege, vor fi ridicate primele maşini. „Îi rog pe botoşăneni să ne comunice locurile unde se află aceste maşini. Colegii de la Poliţia Locală au o situaţie, însă este posibil ca numărul acestor maşini să fie mai mare. Maşinile care vor fi ridicate din oraş vor ajunge la Eltrans, după care primăria le valorifică. Dincolo de aspectul corespunzător pe care-l dăm acestui oraş, prin ridicarea maşinilor abandonate mai eliberăm nişte locuri de parcare”, a explicat Cosmin Andrei.

Reprezentanţii Poliţiei Locale au arătat că în municipiu ar mai fi aproximativ 70 de maşini abandonate pe domeniul public. La un moment dată, numărul acestora era de peste o sută, însă, între timp, unii proprietari au luat rablele şi le-au vândut la unităţile specializate în preluarea şi valorificarea maşinilor scoase din circulaţie.

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 3,67
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...