1 × three =

A password will be e-mailed to you.

 

Seria întâlnirilor sub vraja muzicii continuă la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” cu un nou eveniment la începutul  următorului weekend. De această dată Tracy Chapman și Eric Clapton sunt interpreții pe care clubul Night Music îi propune spre audiție, într-o selecție remarcabil realizată.

Astăzi, în sala Fondului Documentar Eminescu, începând cu ora 18.00, botoşănenii sunt aşteptaţi să asculte selecții din colecția Crossroads, editată de Polydor Records  în 1988, care reunește cele mai importante hituri lansate până la acel moment de  Eric Clapton, precum și o mulțime de materiale incluse ulterior în albumele Derek și Dominos ale celebrului interpret.

În partea a doua, un medalion Tracy Chapman va oferi satisfacție celor care apreciază în muzică mai mult melodicitatea decât ritmul. „Atmosfera este una non-formală și relaxată, alături de un grup de pasionați, împreună cu care se pot închega discuții și comentarii. Materialele multimedia de o calitate deosebită, provin, ca de fiecare dată, din colecția personală a lui Relu Oneaga și în numele beneficiarilor îi mulțumim încă o dată pentru disponibilitate și implicare. Accesul la audiții este liber, în limita numărului de locuri”, se arată într-un comunicat de presă transmis de conducerea Bibliotecii Judeţene.

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 3,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...