17 − fourteen =

A password will be e-mailed to you.

Caz incredibil sâmbătă la amiază în Botoșani. Un bărbat în vârstă de 50 de ani, fost polițist, se poate numi cu ușurință cel mai norocos botoșănean.

Aflat într-o stare avansată de ebrietate, bărbatul dorea să ajungă la domiciliul său, un apartament situat la etajul IV al unui bloc din zona Parcului Mihai Eminescu.

Ajuns aproape de ușa apartamentului, acesta s-a dezechilibrat și a căzut în gol printre balustrade. Numai norocul a făcut ca, în dreptul etajului trei, corpul bărbatului să rămână pur și simplu blocat între balustrade. Vecinii l-au descoperit pe acesta atârnând cu capul în jos, plin de sânge din cauza unor plăgi la nivelul capului și mâinii, iar la parter o baltă formată din sângele acestuia scurs din răni.

Conștient, bărbatul încerca să se miște, însă orice gest al acestuia putea să îi dizloce trupul blocat și să cadă în gol de la peste 12 metri. Îngroziți, oamenii au sunat la 112, iar apelul lor a fost urmat de o adevărată desfășurare de forțe de intervenție. Două ambulanțe, două echipaje de Poliție, dar și un echipaj de descarcerare al ISU Botoșani au venit pentru a lupta cu secundele care puteau face diferența între salvarea bărbatului și prăbușirea lui în gol. Practic, câțiva centimetri îl despărțeau pe bărbat de o cădere în gol, chiar sub ochii salvatorilor.

Din fericire, echipajul de pompieri, împreună cu cei de la ambulanță și polițiștii, au reușit să îl prindă pe acesta la timp și să îl tragă înapoi în siguranță, după care l-au Așezat pe o targă specială șibl-au predat cadrelor medicale.

Bărbatul a primit primul ajutor la fața locului, după care a fost transportat de urgență la spital. “Pacientul prezenta un politraumatism prin cădere de la înălțime, cu un traumatism cranian acut, traumatism de bazin, plagă la membrul superior drept. A fost stabilizat si transportat la spital pentru investigații suplimentare”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoșani.

Apreciază calitatea articolului

9 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...