5 × 2 =

A password will be e-mailed to you.

Chiar dacă la sfârşitul săptămânii trecute a avut loc Bursa Locurilor de Muncă, numărul slujbelor disponibile prin intermediul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) este unul foarte mare, 806.

Angajatorii caută specialişti cu studii superioare, în special ingineri specializaţi în îmbunătăţiri funciare, în construcţii, în industria alimentară, metalurgie, automatişti, energeticieni, economişti, fizicieni, manageri de proiect, dar şi funcţionari în diferite structuri ale administraţiei publice locale, unde lefurile sunt generoase.

Oferta pentru botoşănenii cu studii medii este destul de diversă, dar, din păcate, în general, salariul oferit este minim pe economie, şi anume 2.080 de lei brut. Cele mai multe posturi sunt în construcţii şi în domeniul industriei uşoare, dar sunt scoase la concurs şi posturi de asistenţi medicali, factori poştali agenţi de vânzări, bucătari, chelneri, barmani, brutari, patiseri, ciontolitori, carmangieri, măcelari, coafeze, frizeri, cosmeticiene, manichiuriste, îngrijitori, vulcanizatori, spălători de maşini, şoferi, macaragiu, dar şi agenți comerciali sau vânzători.

Lista locurilor de muncă (aici)

De asemenea, în oferta de muncă AJOFM se găsesc şi posturi pentru persoanele necalificate, care nu au studii profesionale sau liceale absolvite, dar şi acestea sunt în construcţii şi confecţii.

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 2,75
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...