18 + 17 =

A password will be e-mailed to you.

Un bărbat din satul Miorcani, comuna Rădăuţi, a fost găsit ieri dimineaţă spânzurat în propria gospodărie. Macabra descoperire a fost făcută de unul din vecinii bărbatului de 40 de ani, alarmaţi de faptul că acesta nu mai fusese văzut prin sat de câteva zile.

Mai exact, potrivit vecinilor, bărbatul a fost văzut ultima dată joia trecută, când ar fi umblat aproape gol pe strada din faţa casei, după care s-a refugiat în propria gospodărie. Luni dimineaţă, unul din vecini a decis să meargă acasă la acesta, găsindu-l însă spânzurat într-una din încăperi de o rindă.

Bărbatul a sunat la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale, la faţa locului fiind trimis un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. „Din păcate, echipajul trims la faţa locului nu a putut decât să constate decesul, care a survenit cu mai multe ore în urma descoperirii sale. Cauza exactă a decesului şi momentul când s-a produs acesta urmează a fi stabilite de colegii legişti”, a precizat medicul primar Cristian Simionescu, coordonator în cadrul dispeceratului unic integrat SJA-ISU. Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor, la faţa locului ajungând un echipaj care a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la decesul bărbatului.

Incidentul survine la două zile după ce, pe 13 aprilie, doi bărbaţi au fost găsiţi fără suflare după ce şi-au pus capăt zilelor în acelaşi fel.

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 1,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...