four × 4 =

A password will be e-mailed to you.

Polițiștii locali botoşăneni au continuat activitățile de identificare a persoanelor care aruncă deșeuri menajere pe spațiul verde, sau în alte locuri decât cele special amenajate. În acest sens, polițiștii locali au desfășurat misiuni de prevenire, fiind atenționate 21 de persoane cu privire la depozitarea deșeurilor la platformele special amenajate, nu la coșurile stradale, sau pe spațiile verzi. Coșurile stradale sunt destinate depozitării deșeurilor de mici dimensiuni și nicidecum pentru depozitarea sacilor menajeri cu deșeurile produse în casă.

Potrivit conducerii Poliţiei Locale, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, amenzile însumând 4400 lei, pentru abandonarea deşeurilor menajere pe spațiile verzi, sau la coșurile stradale.

În perioada 10 – 25 aprilie, Poliția Locală va desfășura o acțiune în vederea sensibilizării cetăţenilor oraşului cu privire la necesitatea păstrării unui oraş curat, fără deşeuri pe spaţii verzi, prin intermediul unor afișe/pliante distribuite instituțiilor publice, asociaţiilor de proprietari şi cetăţenilor. „Această campanie de informare vine ca o formă de prevenţie, având un rol educativ necesar, iar botoșănenii trebuie să conştientizeze că ei sunt cei care trebuie să păstreze oraşul curat”, se arată într-un comunicat de presă transmis de conducerea Poliţiei Locale.

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...