14 + 3 =

A password will be e-mailed to you.

Comuna Roma a fost astăzi în sărbătoare. O venerabilă fiică a comunităţii, Virginia Andrei, a împlinit 100 de ani. Ea a primit din partea autorităţilor locale flori, tort, șampanie și un premiu în bani. Au ţinut să-i fie alături la ceas aniversar Gheorghe Bârliga şi Mihai Asiminicesei, primarul, respectiv viceprimarul comunei, alţi funcţionari din primărie.

„O viaţă cât un centenar – un destin special. O adevărată lecție de viață, de înțelepciune și de profundă trăire sufletească! Primăria comunei Roma, elevii Şcolii Gimnaziale 1 Roma, întreaga comunitate au sărbătorit-o pe centenara comunei, doamna Virginia Andrei. Îi dorim multă sănătate, o viață liniștită și să ne fie alături încă mulți ani!”, a declarat Minuţa Holoc, consilierul primarului comunei Roma.

La cei 100 de ani, venerabila doamnă este încă în putere şi se descurcă singură cu treburile gospodărești. „Copiii și nepoții vin periodic să o ajute. Când nu pot veni copiii, este ajutată de vecini. Merge la biserică, la cabinetul medical şi la magazin. Sperăm să ne bucuram încă mulți ani de prezenta dumneaei pentru că este iubită şi preţuită de întreaga comunitate”, a mai spus Minuţa Holoc.

Virginia Andrei este un model pentru comunitate, drept pentru care a fost sărbătorită şi pe 8 martie, de Ziua Femeii, la Căminul Cultural Roma. Aici Ansamblul „Cununiţa”, coordonat de Viorica Culidiuc, a prezentat un frumos program artistic.

Apreciază calitatea articolului

7 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...