4 × 5 =

A password will be e-mailed to you.

O femeie a ajuns la Urgenţe după ce a fost victima unui grav accident de muncă. În vârstă de 46 de ani, femeia, angajată la o firmă care produce fibre textile, a fost sâmbătă victima unui accident în timp ce se afla lângă un utilaj la locul de muncă.

Accidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, când, într-un mment de neatenţie, aceasta şi-a apropiat prea tare mâna stângă de părţile aflate în mişcare ale utilajului, suferind o tăietură adâncă în zona încheieturii mâinii stângi. Aceasta a început să sângereze masiv, colegii sărindu-i în ajutor şi fiind chemată de urgenţă şi o ambulanţă.

Femeia a fost transportată imediat la Urgenţe, unde a primit îngrijiri chiar pe masa de operaţii de acolo. „Pacienta a ajuns în serviciul nostru în şoc hemoragic, prezentând un traumatism de pumn stâng, precum şi o plagă profundă de la nivelul antebraţului până la pumn. Plaga a fost suturată, după care pacienta internată în secţia de chirurgie plastică şi reparatorie pentru a fi ţinută sub supraveghere, iar medicii să evalueze dacă i-a fost afectat sau nu şi tendonul mâinii”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Cazul a intrat şi în atenţia inspecvtorilor ITM, care au dispus o anchetă pentu a stabili cauzele cre au dus la producerea accidentului.

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 3,67
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...