11 + 10 =

A password will be e-mailed to you.

Zi de 13 din nou neagră pentru botoşăneni. Doi bărbaţi au fost găsiţi spânzuraţi sâmbătă dimineaţă, iar două femei au ajuns la spital după ce au încercat să îşi pună capăt zilelor, una cu soluţie de gândaci şi una cu pastile. Ziua de sâmbătă a început cum nu se putea mai sumbru.

Mai întâi, un bărbat de 45 de ani, din Corlăteni, a fost găsit fără suflare în propria gospodărie, după ce şi-a pus capăt zilelor cu ajutorul unui ştreang. La faţa locului au fost solicitate cadrele medicale de la Ambulanţa Dorohoi, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea acestuia. La doar două ore distanţă, un alt apel la 112, anunţa un nou caz asemănător. Un bărbat de 50 de ani din Stânceşti a fost zărit de câţiva vecini care treceau pe stradă, spânzurat în grajdul gospodăriei. Speriaţi, tinerii au cerut ajutorul forţelor de intervenţie, la faţa locului ajungând un echipaj de Poliţie şi unul de la Ambulanţă.

Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru bărbat, care s-a folosit de o sfoară pentru legat baloţii agăţată de o grindă, pentru a-şi duce la capăt planul macabru. „Decesul survenise cu mai multe ore înaintea sosirii noastre. Din păcate nu s-au mai impus manevrele de resuscitare”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoşani. Cazul a fost preluat de poliţişti, care au deschis o anchetă. Potivit vecinilor, bărbatul avea probleme de adaptare socială, acesta având mai multe conflicte şi cu oamnii din sat, dar chiar şi cu copiii săi, mai având în trecut tentative de suicid.

Spre după-amiaza zilei de 13, două femei au ajuns la Urgenţe din cauza unor tentative de suicid grave, ambele prin ingestie de substanţe periculoase. O femeie de 50 de ani a ajuns la spital în stare gravă după ce a înghiţit soluţie împotriva gândacilor, iar o alta, de 42 de ani, a ajuns la spital după ce a înghiţit mai multe folii de pastile. Ambele au fost supuse manevrelor de spălături gastrice, după care au fost internate în spital.

Luna trecută, tot pe data de 13, trei bărbaţi au fost găsiţi în ştreang de către familiile lor.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 3,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...