2 × 1 =

A password will be e-mailed to you.

A vrut să fugă de poliţişti, dar a ajuns cu maşina în şanţul de pe marginea drumului. Este isprava unui tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Adăşeni, care va fi anchetat până la urmă pentru două infracţiuni.

Aventura acestuia a început ieri, pe drumul judeţean care leagă comuna Mitoc de Avrămeni, când tânărul, aflat la volanul unui autoturism, s-a intersectat cu un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei Rurale nr. 9 Vlăsineşti, aflat în patrulare. Poliţiştii i-au făcut semn să oprească, însă tânărul a ignorat semnalele, echipajul de poliţie pornind în urmărirea lui cu semnalele acustice şi luminoase. După aproximativ 200 de metri, fugarul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina oprindu-se în şanţul de pe marginea drumului.

Cu ocazia verificării documentelor, poliţiştii au realizat că cel de la volan nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Întrucât tânărul mirosea a băuturi alcoolice, poliţiştii l-au testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, tânărul a fost condus la spital pentru stabilirea alcoolemiei. Totodată, s-a constatat că inspecţia tehnică periodică şi asigurarea autoturismului sunt expirate. Prin urmare, poliţiştii i-au întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului, fiind luată şi măsura reţinerii plăcuţelor de înmatriculare.

Apreciază calitatea articolului

5 VOTURI - MEDIE: 4,20
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...