O nouă captură de ţigări, la Româneşti (VIDEO)

0
O nouă captură de ţigări, la Româneşti (VIDEO)

Polițiștii de frontieră botoşăneni au depistat şi confiscat, noaptea trecută, aproximativ 7.000 pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de peste 66.800 lei.

Captura a fost realizată de cei din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti, care acţionând în baza unor informaţii, au ajuns până în apropierea satului Băbiceni (com. Durneşti), unde au găsit pe un drum forestier o maşină de teren abandonată, dar în care se vedeau mai multe colete cu ţigări. Zona a fost imediat verificată şi supravegheată, după care maşina a fost transportată la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 6.970 pachete cu ţigări, de proveniență Duty Free. „Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 66.800 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de 19.000 a fost indisponibilizat”, a precizat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt în cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani.

Anchetatorii au deschis şi un dosar penal „in rem”, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni, poliţiştii de frontieră sperând că-i vor identifica pe cei implicaţi în activitatea infracţională.

+0 -0

se încarcă...