17 + sixteen =

A password will be e-mailed to you.

Un şofer care circula astăzi pe Bulevardul „Mihai Eminescu” a rămas blocat cu maşina într-un canal. Maşina a intrat cu roata dreapta faţă în canalul care rămăsese fără capac. Autoturismul nu s-a mai mişcat din loc, astfel că în zonă s-a produs o aglomeraţie de nedescris. Traficul a fost descongestionat după ce în zonă a ajuns un echipaj de la Poliţia Rutieră.

Maşina a fost mutată ulterior pe trotuar. Şoferul s-a declarat revoltat cu situaţia creată, arătând că a fost la primărie, dar a fost trimis la Nova Apaserv, pe motiv că respectivul canal aparţine acestei societăţi.

Bulevardul Eminescu, tronsonul de la strada Marchian până la Octav Onicescu, se prezintă ca după bombardament. Pe acel tronson se circulă cu greutate din cauză că multe pavele sunt distruse, iar unele canale sunt sub nivelul străzii.

În toamna anului trecut, Marian Murariu, viceprimar al municipiului, anunţa că vor fi făcute lucrări pe acea porţiune, termenul avansat fiind finalul lunii noiembrie. Lucrările promise de edil nu au mai fost făcute din cauză că în luna noiembrie a nins.

 

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 1,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...