20 − 2 =

A password will be e-mailed to you.

Cele trei zile de spectacole din perioada 17 – 19 mai, care vor marca Zilele oraşului şi deschiderea Parcului Cornişa, vor costa aproximativ 100.000 de euro. Anunţul a fost făcut astăzi de primarul Cătălin Flutur. Potrivit edilului, suma nu este mare, în condiţiile în care vor fi două evenimente. Cele două evenimente vor fi cuplate, dat fiind faptul că în acest an 23 aprilie, cade în Săptămâna Mare, când nu pot fi organizate petreceri.

„Nu e mare cheltuiala pentru că noi oricum organizam în fiecare an Zilele oraşului şi, vrând – nevrând, făceam două-trei zile de spectacole şi ne costa nişte bani. La anvergura Parcului Cornişa, care e ceva unic în România şi unic pentru Botoşani, este  necesară şi o deschidere pe măsură, că altfel nu o să audă lumea de noi”, a declarat Cătălin Flutur.

Potrivit edilului, în şedinţa din 24 aprilie consilierilor municipali li se va cere să aloce prin vot 200.000 de lei pentru organizarea de spectacole în zilele de 18 şi 19 mai, dedicate Zilelor oraşului. Pentru ziua de 17 mai, se poartă discuţii cu sponsorii, iar o parte din sumă va fi asigurată de la bugetul Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement. „Ne programăm să obţinem şi 250.000 de lei din sponsorizări. Toată cheltuiala posibil să ajungă la 100.000 de euro”, a mai spus primarul municipiului.

Apreciază calitatea articolului

7 VOTURI - MEDIE: 3,57
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...