18 − fifteen =

A password will be e-mailed to you.

Municipalitatea botoşăneană a organizat astăzi o festivitate în cinstea cuplurilor care au ajuns bucuria să sărbătorească nunta de diamant, sau de aur. Potrivit tradiţiei, cuplurile care au 50 de ani de la nuntă au primit, diplome, flori şi câte un premiu în valoare de 500 de lei, în timp ce cuplurile de diamant, care au 60 de ani de trai în comun, flori, diplome şi câte 1000 de lei.

Vizibil emoţionat, primarul Cătălin Flutur le-a spus bun venit sărbătoriţilor şi le-a mulţumit pentru întreaga activitate pusă în slujba dezvoltării oraşului.

„Trebuie să vă fim recunoscători şi să ne dorim ca tot mai mulţi dintre cetăţenii acestui oraş să poată să facă ceea ce aţi făcut dumneavoastră. Pentru că am observat un lucru, pe lângă munca depusă în oraş, seriozitatea celor de vârsta a treia. Pentru că sunteţi primii  care, din puţinul pe care îl aveţi, vă plătiţi datoriile faţă de oraş, acele taxe şi impozite. Sunt alţii cu salarii foarte mari, cu mai mulţi bani şi uită. În general, încercăm la primărie să rezolvăm cât mai multe probleme, bineînţeles că totul este legat de buget. Dar, încercăm, cel puţin pentru persoanele vârstnice, să oferim cât mai multe facilităţi”, a declarat Cătălin Flutur.

După înmânarea diplomelor, premiilor în bani şi florilor, edilul le-a urat celor prezenţi să aibă sărbători fericite, un Paște cu linişte, să li se umple casa de copii şi nepoţi. În final, edilul a ciocnit cu seniorii sărbătoriţi o cupă de şampanie.

bdr

bdr

bty

bdr

bdr

bdr

bdr

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...