fourteen − five =

A password will be e-mailed to you.

Prelungirea mandatelor aleșilor locali la cinci ani nu este pe placul lui Liviu Dragnea, președintele PSD, chiar dacă inițiativa legislativă aparține unor parlamentari din propriul partid. Anunțul a fost făcut vineri, la Botoşani, la conferința de presă cea urmat ședinței de alegeri a organizației județene a PSD.

„Nu cred că România mai are nevoie de un alt motiv de bulversare a administraţiei publice locale. Asta este o idee mai veche. Eu personal nu am văzut nici un argument serios care să mă facă să susţin o astfel de iniţiativă. Mandatul de patru ani mi se pare un mandat în regulă. Dacă eşti gospodar, poţi să faci suficiente lucruri în patru ani de zile”, a afirmat Dragnea.

Declarația ar putea fi doar una care să distragă atenția, deoarece 39 de parlamentari PSD, printre care și grei ai partidului, precum Ecaterina Andronescu, Eugen Teodorovici și Florin Iordache, au depus, în urmă cu trei zile, un proiect de lege care prevede ca durata mandatului aleşilor locali să crească de la patru la cinci ani.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 1,50
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...