four × one =

A password will be e-mailed to you.

Un individ eliberat din penitenciar anul trecut, după ce a petrecut două decenii prin penitenciare, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi sub acuzaţiile de violare de domiciliu, tentativă de viol şi furt. Eliberat din Penitenciarul Arad în vara anului trecut, Ionel B. a rezistat în libertate numai o jumătate de an.

Atac în plină zi asupra unei octogenare

Întors în satul natal, el a atacat-o pe o femeie care locuia singură, în vârstă de 88 de ani, pe care a strâns-o de gât cu un fular, după care a lovit-o , a scos un cuţit şi a dezbrăcat-o, încercând să o violeze. Atacul, care a avut loc la sfârşitul lui ianuarie a.c., nu a fost dus  la bun sfârşit pentru că individul a suprins de un martor apărut pe neaşteptate, însă Ionel B. a reuşit să fugă, luând cu el un telefon mobil al victimei. Denunţat, Ionel B. a fost ridicat imediat de poliţişti, reţinut şi ulterior arestat preventiv. Odată cu trimiterea în judecată, el a fost transferat în penitenciar, acolo unde şi-a petrecut o mare parte din viaţă.

Viaţă trăită numai în puşcării

Individul, care în trecut a mai fost condamnat de trei ori, fiind eliberat condiţionat în 1990, iulie 1991 şi noiembrie 1995, a adunat în total condamnări care însumau peste 70 de ani de detenţie. Ultima pedeapsă a primit-o în 2000, când Ionel B. a fost trimis în judecată pentru violare de domiciliu, furt, viol şi corupţie sexuală. Închis în mai multe penitenciare, el a fost sancţionat disciplinat de peste 30 de ori, pentru acte de agresiune faţă de alţi deţinuţi sau faţă de angajaţii unităţii de detenţie. Din acest motiv magistraţii, i-au refuzat de mai multe ori cererea de eliberare condiţionată. În plus, înainte de a fi închis pentru această pedeapsă de 21 de ani de puşcărie, Ionel B. beneficiase de trei eliberări condiţionate, dar a recidivat de fiecare dată, la fel cum s-a întâmplat şi acum.

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 4,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...