15 + 1 =

A password will be e-mailed to you.

O casă din satul Cucorăni (comuna Mihai Eminescu), aflată în apropierea intersecţiei dintre drumul naţional care duce la Dorohoi şi şoseaua spre Bucecea, a fost distrusă în urma unui incendiu de proporţii izbucnit ieri după-amiază. Flăcările, care au cuprins inclusiv acoperişul, se vedeau de la distanţă.

În urma unui apel pe 112, la fața locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale cu apă şi spumă și una tip SMURD. „La sosirea forțelor de intervenţie, ardeau acoperişul casei şi bunurile dintr-o cameră şi un hol. Exista pericolul de propagare a flăcărilor la bunurile din alte cinci camere”, a precizat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor, pompierii au intervenit mai bine de trei ore. După ce au inspectat zona afectată de foc, reprezentanţii ISU au stabilit şi cauza probabilă de izbucnire a incendiului – un scurtcircuit electric.

Pompierii spun că focul a luat proporţii întrucât incendiul a fost observat cu întârziere.

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 3,67
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...