11 + 1 =

A password will be e-mailed to you.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, numărul unu de pe lista de europarlamentare a liberalilor, Rareş Bogdan, şi europarlamentarul Mihai Ţurcanu, în prezent candidat, dar pe un loc neeligibil, au fost ieri în vizită la Botoşani. Aceştia au avut un program încărcat, mergând printre altele la Parcul Cornişa, dar şi la Denia celor 12 Evanghelii de la Mănăstirea Vorona.

De asemenea, după amiază au avut şi o întâlnire cu activul de partid la Casa de Cultură a Sindicatelor în vederea apropiatelor alegeri europarlamentare.

În cadrul conferinţei de presă, Rareş Bogdan a ţinut să precizeze că nu e normal ca într-un judeţ precum Botoşaniul, care l-a dat României pe Elie Radu, cel care a creat primul sistem modern de alimentare cu apă a oraşului, să mai existe şcoli şi grădiniţe cu toalete în curte. El a precizat totodată că investiţia realizată la Parcul Cornişa va duce la o creştere a turismului în zonă.

Îmi place frumosul şi arta, dar şi faptul că sunt aici pe locul de unde a plecat Octav Băncilă este o mare, mare bucurie pentru mine, pentru că îl consider unul dintre cei mai buni pictori şi probabil că dacă era în Franţa cota lui era la zeci de milioane de euro. Mai aveţi pe Ştefan Luchian, Mihai Eminescu, Iorga… Aveţi atât de multe personalităţi, dar mă întrebam astăzi (n.r. – ieri) dimineaţă, ce ar fi spus domnul Alexandru Graur despre doamna Dăncilă, spre exemplu, care şi el a plecat de aici din Botoşani”, a spus Rareş Bogdan.

La rândul său, liderul PNL, Ludovic Orban, a precizat că investiţia de la Cornişa i se pare spectaculoasă şi că va genera venituri la bugetul local. „Îl felicit pe primar. Sunt convins că va deveni un punct de atracţie nu numai pentru botoşăneni, ci şi pentru întreg arealul din această regiune, inclusiv pentru cei din Basarabia şi Ucraina. Sunt convins că această investiţie va fi un loc vizitat de foarte mulţi şi că în mod evident va fi o investiţie care va îmbunătăţi calitatea vieţii, va creşte inclusiv din punct de vedere economic Botoşaniul, va genera venituri la bugetul local . Mi se pare spectaculoasă această investiţie”, a spus Orban, care a ţinut să sublinieze că „Flutur este un bun al PNL”.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...