10 + 14 =

A password will be e-mailed to you.

Un tânăr de 23 de ani a murit în urma unui accident cumplit, care a avut loc în Vinerea Patimilor. Accidentul a avut loc pe drumul carea leagă Ştefăneşti de Botoşani, în dreptul localităţii Truşeşti.

Șoferul unui autoturism marca Toyota, care se îndrepta spre Botoşani, a pierdut controlul asupra direcției de mers, autoturismul a ieşit de pe partea carosabilă, a lovit un copac de pe marginea drumului și s-a aprins ca o torță. Impactul a fost atât de violent, încât partea din faţă a maşinii pur şi simplu s-a mulat în jurul trunchiului copacului.

Când au ajuns la fața locului, pompierii de la Garda de Intervenție Trusești au constatat că mașina arde în întregime, iar după ce au stâns flăcările, au descoperit că șoferul era în interior. „Am fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu la un autoturism în apropiere de localitatea Truşeşti. Când am ajuns la locul intervenţiei, autoturismul ardea în totalitate, iar după stingerea incendiului am constatat că şoferul era carbonizat în interior”, a precizat plutonier adjutant şef Eusebiu Calimandriuc, şeful Gărzii de Intervenţie Truşeşti.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, care au demarat o anchetă şi urmează să stabilească identitatea victimei și împrejurările în care s-a produs accidentul, din primele cercetări fiind vorba de oboseală la volan sau o afecţiune medicală. „Din primele verificări la faţa locului, am identificat autoturismul, cunoaştem deţinătorul acestuia şi facem verificări pentru a stabili dacă proprietarul este cel care se afla la volan. Ca şi cauze, putem considera că accidentul s-a produs ori pe fondul oboselii, ori din cauze medicale, pentru că nu există urme de frânare, ci doar de rulare”, a precizat comisarul şef Teodor Orhei, şeful Poliţiei Rutiere Botoşani.

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 1,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...