vineri, aprilie 19, 2024
AcasăLocal BTDestin curmat tragic pentru tânărul ars în maşină (video)

Destin curmat tragic pentru tânărul ars în maşină (video)

Tânărul a ars de viu, joi seară, pe o şosea din judeţul Botoşani, după ce maşina în care se afla s-a izbit violent de un copac şi a luat foc, urma să fie tată. Nimeni nu i-a putut sări în ajutor.

Andrei se întorsese de curând în ţară din Franţa, unde munceşte alături de mai mulţi fraţi, pentru a petrece sărbătorile cu cei dragi. În câteva luni iubita lui urma să-i dăruiască un copil, care nu îşi va mai cunoşte tatăl niciodată.

Scena înfiorătoare a incendiului care a mistuit maşina în care se afla tânărul a fost transmisă în direct pe Facebook, de unul dintre martori. Neputincioşi, şoferii trag rând pe rând pe dreapta şi privesc înmărmuriţi cum flăcările uriaşe mistuie maşina în care tânărul a rămas captiv.
Din maşina făcută scrum, pompierii l-au scos pe Andrei, tânărul de 23 de ani urma să devină tată în câteva luni. ”Are prietenă. E căsătorit, aşa, fără acte. Şi e gravidă, am înţeles. Trebuie să nască”, spune o vecină a tânărului.

Acesta lucra în Franţa, la firma de construcţii a unuia din cei opt fraţi pe care îi avea. Se întorsese în România pentru a petrece sărbătorile alături de părinţi şi cei 8 fraţi. Spre seară, a împrumutat o maşină de la cel care avea să-i fie naş de cununie şi a plecat în ultima lui cursă. „A luat maşina pentru că el avea maşina la care trebuia să facă ITP. Şi o spus: naşu’, dă-mi un pic maşina. Că au construit ceva”, a explicat mama naşei.

Pe drumul ce leagă Botoşaniul de Ştefăneşti, Andrei a ieşit de pe şosea, iar după 50 de metri s-a izbit cu viteză de un copac. ”Ca şi cauze putem considera că accidentul s-a produs fie pe fondul oboselii, ori din cauze medicale pentru că nu există urme de frânare, ci doar de rulare”, a precizat comisarul şef Teodor Orhei, şeful Poliţiei Rutiere Botoşani.

Familia, prietenii, dar şi viitoarea lui soţie aşteaptă acum rezultatul anchetei, care va stabili dacă impactul violent ori flăcările i-au curmat viaţa tânărului.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
5.5 ° C
5.6 °
3.8 °
86 %
2.7kmh
100 %
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
9 °
lun
12 °
mar
11 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...