17 − 12 =

A password will be e-mailed to you.

Sfârșit cumplit pentru cei doi tineri decedați în accidentul rutier de la Hlipiceni. În vârstă de 31 de ani, respectiv 15, ocupanții locurilor din față ale autoturismului care s-a dat peste cap în Noaptea de Înviere au avut parte de morți extrem de violente și în același timp șocante.

Imaginile care li s-au înfățișat celor care au ajuns la fața locului erau parcă desprinse din filme de groază. Ocupanții locurilor din față au fost străpunși de câteva leațuri de lemn din gardul pe care mașina l-a lovit în momentul în care a-a rostogolit de pe șosea. „Tânăra avea sternul penetrat de o bucată de lemn din gard, în timp ce șoferul avea artera carotidă penetrată tot de o bucată de lemn”, a spus unul din cei care au ajuns la locul incidentului. Ulterior, pompierii au fost nevoiți să îi descarcereze pe cei doi și să îi predea cadrelor medicale de la ambulanțele sosite la fața locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru niciunul din ei.

În schimb, cei doi pasageri de pe bancheta din spate, unul de 15 și altul de 18 ani, au scăpat aproape nevătămați, unul din ei fiind deja externat din spital.

Doi tineri din Botoșani au murit, iar alții doi au fost răniți în noaptea de Înviere, după ce mașina în care aceștia se aflau, un Volkswagen Passat, s-a dat de mai multe ori peste cap și a ajuns într-o curte.

Accidentul a avut loc la ora trei, în dimineața zilei de duminică, în localitatea Hlipiceni.

Cei doi tineri, care se întorceau de la discotecă, au rămas încarcerați în autoturismul care s-a răsturnat pe cupolă, într-o curte aflată sub nivelul drumului. Șoferul avea 31 de ani, iar fata care se afla pe scaunul dreapta avea doar 15 ani, fiind elevă în clasa a VIII-a, ambii suferind traumatisme puternice.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 3,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...