spot_img
marți, aprilie 23, 2024
AcasăLocal BTBonusuri la pariuri sportive: Pe care merită să le revendici?

Bonusuri la pariuri sportive: Pe care merită să le revendici?

Bonusuri la pariuri sportive: Pe care merită să le revendici?

Casele de pariuri care vor să activeze în online-ul românesc sunt obligate să se licențieze la ONJN în prealabil, așa că jucătorii de la noi din țară nu mai pot accesa toate sutele de site-uri de pariuri de pe internet. Așadar, din 2015 și până astăzi, avem un număr de aproximativ 20 de case de pariuri online, care se întrec în a oferi bonusuri la pariuri sportive, cu intenția de a atrage noi jucători. Unii pariori nu privesc însă toate ofertele cu ochi buni, întrucât li se pare că anumite promoții sunt aproape imposibil de revendicat și rulat conform cerințelor, care uneori sunt exagerate.

De ce trebuie rulate bonusurile la pariuri sportive?

Este o întrebare de bun simț pe care și-o pun majoritatea pasionaților care iau contact cu lumea pariurilor online. Pariorii cu ștate vechi în online știu că mulți jucători din țară au abuzat de acestea oferte de-a lungul timpului, lucru care a dus la înăsprirea condițiilor de acordare a bonusului. În consecință, operatorii care oferă bonusuri la pariuri online au luat măsuri pentru a se feri de oportuniștii care nu vor să parieze, ci doar caută să extragă bani.

Promoțiile oferite de agențiile de pariuri online nu sunt altceva decât invitații pentru jucătorii care nu au experimentat încă platformele acelui operator. De aceea, poartă și numele de pachet de bun venit sau bonus la prima depunere.

Ideea este ca jucătorul, motivat cu ajutorul unui stimul (bonusul în sine) să încerce o nouă platformă de pariuri online, va juca o perioadă de timp acolo, timp în care va încerca să ruleze bonusul. Asta se întâmplă pentru a le oferi jucătorilor timp să se acomodeze și să descopere plusurile pe care le are de oferit acea casă de pariuri sportive.

Care sunt bonusurile care merită revendicate?

În primul rând, trebuie să subliniem faptul că nu este bine să ai ca ocupație revendicarea bonusurilor la pariuri. Nu este rău să-ți rotunjești banca, încercând diverse site-uri de pariuri online licențiate la ONJN, însă gândește-te că pariezi pentru distracție și nu te frământa prea mult din prisma finanțelor. Dacă revendici un bonus, gândește-te că testezi practic o agenție și nu-ți face calcule dinainte cu privire la câștiguri și așa mai departe. Fă ceea ce este menit să faci atunci când iei un bonus, și anume experimentează, joacă și apoi trage linie și vezi dacă agenția este sau nu pe gustul tău.

În general, atunci când vrei să revendici o oferă de bonusuri la pariuri sportive găsită pe un site care îți permite să faci rapid comparații între oferte, trebuie să le alegi pe cele care se mulează cel mai bine pe stilul tău de joc. Dacă tu joci, în general, pariuri cu cote relativ mari, nu ar trebui să ai probleme, însă trebuie să fii atent la termeni și condiții, în special la:

  • Metodele de plată și depunerea minimă care să declanșeze bonusul
  • Cotele minime/maxime impuse pentru biletele simple și cele multiple
  • Tipuri de pariuri restricționate (cum ar fi handicapurile asiatice)
  • Reguli privind pariurile în sistem sau folosirea funcției Cash Out
  • Data limită până la care poți efectua rulajul pentru a nu pierde bonusul etc.

Trebuie să vezi și dacă la operatorul respectiv cotele sunt bune pentru campionatele pe care obișnuiești să joci. Totodată, vezi și dacă tipurile de pariuri preferate se regăsesc în ofertă. Nu uita nici de alte tabieturi cu care te-ai obișnuit, precum verificarea transmisiunilor live, a platformei de pariuri live sau a aplicațiilor de pariuri pentru mobil. Dacă totul este în regulă și nu tu ești forțat să-ți schimbi drastic stilul de joc pentru a revendica bonusul, dă-i înainte cu tupeu.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.4 ° C
9.4 °
8.6 °
66 %
1.3kmh
96 %
mar
14 °
mie
20 °
joi
13 °
vin
16 °
sâm
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...