eight + twelve =

A password will be e-mailed to you.

Municipiul Botoşani se pregăteşte de sărbătoare. Echipa care se ocupă de organizarea spectacolelor din perioada 17 – 19 mai, la Cornişa, a început în forţă promovarea acestora. O maşină de la Cornişa Aquapark & Sports a început de astăzi să facă mai multe curse prin Botoşani, Dorohoi şi Suceava pentru a lansa invitaţia la Cornişa. Mesajul audio include şi frânturi din cântecele artiştilor internaţionali care vor cânta la Cornişa pe 17 mai.

„17 – 18 şi 19 mai, Zilele Municipiului Botoşani şi deschiderea oficială Parcului Regional de Agrement Turistic şi Sportiv Cornişa. Vino şi tu să deschidem sezonul estival la Cornişa!”, aşa sună unul dintre mesaje. „Cornişa Aquapark & Sports – O lume de relaxare în mişcare”, acesta este finalul celui de-al doilea mesaj audio.

În aceste zile s-au făcut demersuri şi pentru atragerea de sponsorizări, dat fiind faptul că aleşii locali PSD nu au fost de acord să voteze pentru alocarea unor fonduri de la bugetul local pentru prima zi de spectacole. În Consiliul Local s-au aprobat 200.000 de lei pentru spectacolele din 18 şi 19 mai. „Ne străduim să atragem fonduri din sponsorizări, pentru că altfel ne-am face de râs. Am găsit oameni care vor să ajute şi atunci mergem înainte”, a declarat Cătălin Flutur, primarul municipiului.

Programul celor trei zile de spectacole este următorul:

17 mai

Dr Alban, Ottawan, Nana, Sound of Boney M feat Sheyla Bonnick, Holograf, Gelu Graur

18 mai

Filarmonica Botoşani, Shift, Sore, DJ Rynno feat Sylvia, Ioana Ignat & Band

19 mai

Amadeus, Feli, Natalia Gordienko, Connet-R, Voltaj.

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...