Străinii caută sute de angajaţi la Botoşani

0

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), prin serviciul de ocupare EURES România, oferă 473 de locuri de muncă vacante în străinătate pentru diverse domenii.

Cele mai multe locuri de muncă sunt în agricultură, în industria alimentară şi alimentaţie publică . De asemenea, se caută diferite posturi de lucrători în industrie, şoferi de camioane, instalatori, muncitori în construcţii pe diferite posturi şi chiar medici.

Posturile de muncă din reţeaua EURES provin din ţări, precum: Germania, Irlanda, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Slovacia, Spania, Suedia, Ungaria, Belgia, Polonia, Franţa sau Austria.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Botoşani interesate trebuie să se adreseze consilierului EURES, Gabriela Drobotă din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Botoşani, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente: cererea tip (se completează la sediul agenţiei), copie act identitate, CV, adeverinţă medicală „apt pentru muncă”. Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator.

+0 -0
se încarcă...