nine + 1 =

A password will be e-mailed to you.

Botoşăneni rugaţi să doneze la spital. Deşi are cel mai mare buget din toate timpurile, la nivelul întregului judeţ, cei de la spital vor să doteze unitatea sanitară cu aparatură şi din banii botoşănenilor.

Fundația spitalului are în momentul de față în buget 27.000 lei, o parte din fondurile adunate în cadrul fundației înființată în 2014, fiind utilizate pentru dotarea cu aparatură a sălilor de chirurgie și neurochirurgie. Fundația ”Prietenii spitalului” are, de săptămâna trecută, o nouă conducere. Președinte al fundației a fost ales economistul Mihai Nicolau iar vicepreședinte este medicul Nicoleta Martea.

Funcția de președinte a fundației a fost deținută de medicul Ștefan Bercea, care se afla în incompatibilitate. „Odată cu schimbarea conducerii, sperăm ca activitatea acestei fundații, în ideea atragerii de sponsorizări pentru spital, să fie un pic mai alertă, mai plină de implicare și să reușim să atragem cât mai multe fonduri pe această fundație, bani care vor fi dirijați către investiții în cadrul spitalului”, a declarat medicul Bogdan Alexandroaie, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

Noul preşedinte al fundaţiei aşteaptă ca tot mai mulţi botoşăneni să îşi îndrepte impozitul pe profit către cea mai mare unitate sanitară din judeţ. „Fiind o echipă tânără și având lângă noi persoane care fac parte din fundație de mai mult timp, sunt membri fondatori, încercăm să convingem cât mai multe persoane să doneze acel 2% iar agenții economici 3% din impozitul pe profit pentru a moderniza și echipa anumite secții ale spitalului. Vreau să fac un recensământ pe secții să vedem care ar fi necesarul de investiții și ulterior, funcție de banii de care dispunem și împreună cu conducerea să vedem care proiecte să le onorăm”, a declarat Mihai Nicolau.

Apreciază calitatea articolului

6 VOTURI - MEDIE: 3,17
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...