6 − three =

A password will be e-mailed to you.

Inaugurarea Parcului Regional de Agrement Turistic şi Sportiv Cornişa va avea loc vineri. Pentru a trezi interesul cât mai multor persoane pentru acest eveniment, primarul Cătălin Flutur a postat pe o reţea de socializare un film cu imagini spectaculoase realizate în această zonă de agrement. „Am inițiat proiectul în mandatul 2008 – 2012, am obținut finanțarea necesară și m-am luptat din răsputeri după 2016 să repar erorile altora și să duc la bun sfârșit acest obiectiv care pune Botoșanii pe harta turistică a țării și nu numai.

Nimeni din zona Moldovei, cu excepția noastră, a botoșănenilor, nu are la dispoziție un asemenea complex de agrement.

Promovarea Cornișa AquaPark și, implicit, a orașului nostru și a intereselor noastre de orice natură, inclusiv economice, este, în continuare, misiunea cea mai importantă a municipalității, prin Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement.

Vă invit să ne bucurăm împreună, vineri, sâmbătă și duminică, de spectacolele fără precedent la Botoșani care marchează deschiderea oficială a bijuteriei numite Cornișa AquaPark, sărbătorind în același timp și zilele orașului Botoșani”, acesta este mesajul edilului.

Postarea a adunat sute de aprecieri, mesaje de felicitare şi distribuiri.

Apreciază calitatea articolului

5 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...