5 × 5 =

A password will be e-mailed to you.

Oficialii prezenţi la inaugurarea Parcului Cornişa au trecut în revistă toate obiectivele din zonă. Aceştia s-au arătat impresionaţi de ceea ce au văzut, dar în principal de râul de rafting, acolo unde sportivi din Suceava și Bistrița au fost invitați pentru a face o demonstraţie cu caiacele. Potrivit conducerii Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement, a fost pornită doar o turbină din cele patru, pentru a nu fi valuri foarte mari. Oficialii s-au aşezat pe cele două poduri, sau pe aleile din zonă pentru a-i urmări pe sportivi. Părerea unanim generală a fost aceea că râul de rafting este un punct forte al zonei de agrement.

După parcurgerea traseului, caiacele ajung pe heleșteu și sunt urcate pe o bandă transportoare, până la punctul de plecare al râului de rafting.

Botoșănenii care vor dori să încerce senzaţii tari pe râul de rafting vor trebui să plătească 140 de lei de persoană, pentru două ore. Înainte de a urca în canoe, ei trebuie să participe la un instructaj de aproximativ o oră.

bty

       

bty

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 4,33
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...