13 − five =

A password will be e-mailed to you.

Furtuna care s-a abătut asupra judeţului în această după-amiază a creat probleme în mai multe localităţi. Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Truşeşti au sărit în ajutorul a patru familii de pe raza localităţii Iacobeni, comuna Dângeni, pentru a evacua apa din gospodării. În urma ploilor torenţiale, curţile locuinţelor au fost inundate, însă apa nu a intrat în case. Şi pompierii de la Detaşamentul Dorohoi au trebuit să intervină în satul Dumeni, comuna George Enescu, după ce trei stâlpi care susţineau cablurile de la o reţea de telefonie fixă s-au prăbuşit pe şosea.

Pompierii au trebuit să intervină şi pentru degajarea unor arbori căzuţi pe carosabil în satul Negreni, comuna Ştiubieni, dar şi la ieşirea din municipiu către Dorohoi, inclusiv pe drumul naţional care duce spre Dorohoi.

Tot în cursul zilei de astăzi, în urma atenţionării Cod portocaliu de fenomene meteo periculoase, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a emis o alertă prin sistemul RO-ALERT însă majoritatea botoşănenilor au susţinut că au primit mesajul după ce ploaia torenţială a dus la inundarea unor străzi din municipiu.

Apreciază calitatea articolului

5 VOTURI - MEDIE: 3,40
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...